allround brow stylist

brow styling, henna brows, brow lamination

Het zogeheten  ‘brow-styling’ is een behandeling waarbij het meeste uit je eigen natuurlijke wenkbrauw wordt gehaald. Er komt dus geen pmu (permanente make up) of microblading bij kijken. Het gaat hier dus om een zeer natuurlijke wenkbrauw behandeling met als doel ‘het beste te halen uit jou eigen natuurlijke wenkbrauw’. er word gewaxt, geëpileerd en geshaved door middel van wenkbrauwverf dat ca 6 weken op de wenkbrauw haren blijft zitten.

henna brows blijft langer zitten op de huid en haartjes dan een regulear verf. met de henna verf kan je een mooie make up look na maken voor de wenkbrauwen of ervoor kiezen voor een meer natuurlijkere overloop wenkbrauw.

de hype van de laatste trends ‘ brow lamination’. door middel van een brow lamination kan je een ‘fluffy’ brow creëren, sneller symmetrie maken tussen 2 wenkbrauwen wat veel mensen niet weten dat eigenlijk niemand gelijke wenkbrauwen heeft. als je veel last heb van eventuele gaatjes of ongelijkheid in de wenkbrauw is de brow lamination de perfecte behandeling!